Update Coronapas eigen voorstellingen


Binnenkort staan er enkele eigen voorstellingen gepland in de Nieuwe Melac. Daarbij zullen volgende maatregelen gelden:

25/09/2021 – Bella Italia
We werken niet met een geldig Covid Safe Ticket. Er worden plaatsen aan tafel voorzien. Bij het binnenkomen en bij elke verplaatsing in de zaal zal een mondmasker verplicht zijn. Bij het zitten aan tafel mag het mondmasker af.

01/10/2021 – Farcetheater – Taxi Taxi
We werken met een geldig Covid Safe Ticket. Dit zal u, samen met uw toegangsticket en identiteitskaart moeten tonen bij het betreden van de zaal. Eens u die controle voorbij bent, hoeft u niet langer een mondmasker te dragen. Zonder een geldig Covid Safe Ticket zal het niet mogelijk zijn dit event bij te wonen.

Vragen hieromtrent?
Stuur een mailtje naar: reserveren@oczwijnaarde.be