Onze zalen.


Nieuwe tarieven vanaf 1 september 2020

OCZw beheert de Nieuwe Melac en Jeugdhuis JOC Variant.

  • In de Nieuwe Melac (Dorpsstraat 31) zijn 4 zalen beschikbaar: PZ1 – Theaterzaal, PZ2 – Balkonzaal, PZ3 – Kookatelier en PZ4 – Vergaderzaal
  • In het Jeugdhuis Variant (Heerweg-Noord 124) hebben we een PZ5 – Grote Zaal, en een klein vergaderzaaltje.

PZ1 - Theaterzaal

De Theaterzaal beschikt over een podium met professionele licht- en geluidstechnieken, een compleet ingerichte cateringkeuken met afwasstraat, en een grote toog met voldoende frigocapaciteit voor een publiek tot 440 personen. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.

PZ2 - Balkonzaal

De Balkonzaal is een multifunctionele zaal met mobiele togen, een vaste beamer en geluidsversterking voor etentjes tot 80 of lezingen tot 99 personen. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.

PZ3 - Kookatelier

Het Kookatelier bestaat uit een dubbel uitgevoerd kookeiland voor kooklessen of -workshops en familie-etentjes tot 30 personen. Dit zaaltje is ook geschikt voor vergaderingen. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.

PZ4 - Vergaderzaal

Onze kleinste zaal, de Vergaderzaal, heeft alle voorzieningen voor kleine vergaderingen tot 20 personen aan tafel, met een grote 55″ flatscreen voor presentaties, koffieservice en een kleine drankenfrigo. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.

PZ5 - JOC Variant

Jeugdhuis JOC Variant heeft alles in huis voor een geslaagd verjaardagsfeestje of andere fuif. Er is een vaste beamer, een toog met ruim drankenaanbod, een groot terras met schaduw onder een boom, en een klasse geluidsinstallatie met lichteffecten. Jongeren tot 25 jaar genieten er een extra laag tarief. Annex is er ook een klein overlegzaaltje voor 8 personen. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.