Voor Corona doen wij alles.


– update 21 februari 2021 –

Sluiting

Zowel de Nieuwe Melac als JOC Variant zullen verder gesloten blijven tot en met woensdag 31 maart 2021. Zonder wijzigingen door de overheid, zullen we op donderdag 1 april opnieuw de deuren openen. Tenzij de overheid vroegtijdig versoepelingen zou aankondigen.

Activiteiten

Heeft u of uw organisatie een activiteit gepland tussen vandaag en 31 maart, dan annuleren wij automatisch uw activiteit. U hoeft hiervoor dus niks te doen. Deze annulatie is uiteraard kosteloos.

Komende activiteiten

Voor de tweede helft van 2021 krijgen wij heel wat aanvragen voor activiteiten. Heeft u of uw vereniging nog geen reservaties aangemaakt via onze website raden we sterk aan dit zo spoedig mogelijk te doen. Hoe vroeger u dit doet, hoe zekerder u bent van een bepaalde datum of periode. We geven graag nogmaals mee dat u tot 18 maanden vooraf een zaal kan reserveren. Reserveren kan via onze website.

Bureel

Ook ons bureel blijft gesloten tot en met 31 maart. Indien alles gunstig evolueert, openen we ons bureel opnieuw op donderdag 1 april tussen 18:00 en 20:00.

Eigen programmatie

Heeft u tickets gekocht voor één van onze volgende eigen producties, dan wordt u persoonlijk gecontacteerd met een gepersonaliseerd voorstel. Vragen hieromtrent mag u steeds richten naar ons (reserveren@oczwijnaarde.be) of onze partner Uitbureau (info@uitbureau.be). Nieuwe data zijn te raadplegen via onze website.

Bereikbaarheid

Wij blijven gedurende de periode van sluiting bereikbaar voor vragen, reservaties, annulaties… Dit per mail: reserveren@oczwijnaarde.be of via telefoon: 0471 82 42 65.