031 Overzicht zalen


Onze zalen.

OCZw beheert de Nieuwe Melac en JOC Variant.

In de Nieuwe Melac (Dorpsstraat 31) zijn 4 zalen beschikbaar: PZ1 – Theaterzaal; PZ2 – Balkonzaal; PZ3 – Kookatelier en PZ4 – Vergaderzaal.
In het JOC Variant (Heerweg-Zuid 124) hebben we een PZ5 – Grote Zaal, en een klein vergaderzaaltje.

PZ1 - Theaterzaal

De Theaterzaal beschikt over een podium met professionele licht- en geluidstechnieken, een compleet ingerichte cateringkeuken met afwasstraat, en een grote toog met voldoende frigocapaciteit. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.

PZ2 - Balkonzaal

De Balkonzaal is een multifunctionele zaal met mobiele togen, een vaste beamer en geluidsversterking voor etentjes of lezingen. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.

PZ3 - Kookatelier

Het Kookatelier bestaat uit een dubbel uitgevoerd kookeiland voor kooklessen of -workshops en familie-etentjes. Dit zaaltje is ook geschikt voor vergaderingen. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.

PZ4 - Vergaderzaal

Onze kleinste zaal, de Vergaderzaal, heeft alle voorzieningen voor kleine vergaderingen: een grote 55″ flatscreen voor presentaties, koffieservice en een kleine drankenfrigo. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.

PZ5 - JOC Variant

JOC Variant heeft alles in huis voor een geslaagde activiteit. Er is een vaste beamer, een toog met ruim drankenaanbod, een groot terras met schaduw onder een boom, en een klasse geluidsinstallatie met lichteffecten. Jongeren tot 25 jaar kunnen hun verjaardagsfeestje organiseren aan extra laag tarief. Andere particuliere feesten zijn helaas niet mogelijk. Er is ook een kleine vergaderzaal tot 8 personen. Klik op de knop Zaaluitrusting voor een gedetailleerde technische fiche.