Voor Corona doen wij alles.


– update 22 december 2021 –

SLUITING TOT 28 JANUARI 2022

De eindejaarsperiode is aangebroken. We wensen u vanwege de volledige vrijwilligersploeg van OC Zwijnaarde vzw een gezellige kerst een een fijn 2022 toe. Laat ons de hoop koesteren dat het nieuwe jaar een positief (cultureel) verhaal mag brengen.
Gezien de veiligheidsmaatregelen verder aangescherpt werden, zien we ons genoodzaakt om onze zalen te sluiten t.e.m. vrijdag 28 januari. Alle activiteiten vanaf zondag 26 december t.e.m. vrijdag 28 januari zullen automatisch geannuleerd worden. Indien u een zaal gereserveerd had bij ons in die periode, wordt u persoonlijk gecontacteerd.
Een uitzondering op bovenstaande sluiting is de organisatie van bepaalde activiteiten binnen de professionele context. Zo kan een vergadering of opleiding in een professionele context onder bepaalde voorwaarden wel doorgaan. Dit laten we bij wijze van uitzondering nog wel toe in onze zalen. Contacteer ons gerust indien u hierover vragen zou hebben.
Naast onze zalen, zal ook ons bureel gesloten zijn t.e.m. 28 januari. Ons bureel zal voor het eerst opnieuw geopend zijn op donderdag 3 februari 2022.
Indien het overlegcomité zou beslissen dat de maatregelen vervroegd versoepeld kunnen worden, kan het zijn dat we onze zaal vervroegd opnieuw openen. We brengen u hierover op de hoogte in een volgende update.
Graag tot binnenkort met (hopelijk) positiever nieuws.