Voor Corona doen wij alles.


– update 30 april 2021 –

Sluiting
Zowel de Nieuwe Melac als JOC Variant zullen verder gesloten blijven tot en met maandag 31 mei 2021. Zonder wijzigingen door de overheid, zullen we op dinsdag 1 juni opnieuw de deuren openen. Ons bureel zal voor het eerst opnieuw openen op donderdag 3 juni. Tenzij de overheid vroegtijdig versoepelingen zou aankondigen.
Activiteiten
Heeft u of uw organisatie een activiteit gepland tussen vandaag en 31 mei, dan annuleren wij automatisch uw activiteit. U hoeft hiervoor dus niks te doen. Deze annulatie is uiteraard kosteloos.
Vernieuwde website
Misschien bezocht u één van de afgelopen dagen reeds onze vernieuwde website. Eenvoudiger, gemakkelijker en overzichtelijker waren de belangrijkste speerpunten voor onze nieuwe website. Naast heel wat informatie, vindt u er ook de laatste versies van onze documenten terug: het gebruiksreglement, de tariefkaart, de zaaluitrusting, de drankenprijslijst…
Neem een kijkje op www.oczwijnaarde.be en laat ons gerust weten wat u er van vindt.
Reservaties
Alle reservaties kunnen via onze website ingegeven worden. Onder het tabblad ‘Zalen’ vindt u alle informatie omtrent onze zalen en kan u nieuwe reservaties invoeren, beheren en annuleren. U kan er ook onze kalender raadplegen.
Graag geven we nogmaals mee dat u tot maximaal 18 maanden vooraf een activiteit kan reserveren. Hoe sneller u reserveert, hoe zekerder u bent dat een bepaalde datum nog vrij is. Wacht dus zeker niet te lang met reserveren!
Voor alle vragen m.b.t. reservaties kunt u een mailtje sturen naar: reserveren@oczwijnaarde.be
Eigen programmatie
Heeft u tickets gekocht voor één van onze volgende eigen producties, dan wordt u gecontacteerd met een gepersonaliseerd voorstel. Vragen hieromtrent mag u steeds richten naar ons (reserveren@oczwijnaarde.be) of onze partner Uitbureau (info@uitbureau.be).
Samen met u hopen we u binnenkort opnieuw een eigen programmatie aan te bieden. We kunnen al meegeven dat we momenteel volop werken aan een ‘Gentse Feestenprogramma’. Binnenkort mag u hierover meer informatie verwachten.
Bereikbaarheid
Wij blijven gedurende de periode van sluiting bereikbaar voor vragen, reservaties, annulaties… Dit per mail: reserveren@oczwijnaarde.be of via telefoon: 0471 82 42 65.