Voor Corona doen wij alles.


– update 26 mei 2021 –

Opening zalen

Zowel de Nieuwe Melac als JOC Variant zullen verder gesloten blijven tot en met dinsdag 8 juni 2021. We openen opnieuw de deuren vanaf woensdag 9 juni. Activiteiten kunnen dus, steeds met inachtneming van de huidige coronamaatregelen, vanaf dan opnieuw doorgaan in onze zalen.

Opening bureel

Om deze opening vlot te laten verlopen, openen we ons bureel opnieuw vanaf donderdag 3 juni (tussen 18:00 en 20:00). U bent vanaf dan opnieuw elke week welkom voor vragen, reservaties of de aankoop van kaarten voor onze eigen voorstellingen. Gelieve de aanwijzingen ter plaatse op te volgen, steeds een mondmasker te dragen en voldoende afstand te houden.

Annuleren van activiteiten

Heeft u of uw organisatie een activiteit gepland tussen vandaag en 9 juni, dan annuleren wij automatisch uw activiteit. U hoeft hiervoor niks te doen. Deze annulatie is uiteraard kosteloos.
Activiteiten die na 9 juni in onze kalender staan en niet zouden doorgaan, vragen wij om zelf te annuleren. Dit kan u doen na inloggen via onze website. Mogen we met aandrang vragen uw reeds gereserveerde activiteiten te raadplegen en te annuleren wat niet zal doorgaan. Zo kan de mogelijkheid geboden worden aan een andere organisatie om alsnog de zaal te gebruiken. Annuleren is steeds kosteloos tot 3 dagen voor de start van uw event. Alvast bedankt daarvoor!

Vernieuwde website

Misschien bezocht u één van de afgelopen weken reeds onze vernieuwde website. Eenvoudiger, gemakkelijker en overzichtelijker waren de belangrijkste speerpunten voor onze nieuwe website. Naast heel wat informatie, vindt u er ook de laatste versies van onze documenten terug: het gebruiksreglement, de tariefkaart, de zaaluitrusting, de drankenprijslijst… Neem een kijkje op www.oczwijnaarde.be en laat ons gerust weten wat u er van vindt.

Reservaties

Alle reservaties kunnen via onze website ingegeven worden. Onder het tabblad ‘Zalen’ vindt u alle informatie omtrent onze zalen en kan u nieuwe reservaties invoeren, beheren en annuleren. U kan er ook onze kalender raadplegen.
Graag geven we nogmaals mee dat u tot maximaal 18 maanden vooraf een activiteit kan reserveren. Hoe sneller u reserveert, hoe zekerder u bent dat een bepaalde datum nog vrij is. Wacht dus zeker niet te lang met reserveren!
Voor alle vragen m.b.t. reservaties kunt u een mailtje sturen naar: reserveren@oczwijnaarde.be

Eigen programmatie

Het seizoen 2020 – 2021 loopt bijna af. Net op de valreep kunnen we nog één voorstelling aanbieden: ‘Kalm’ met Warre Borgmans & Katelijne Verbeke. Hiervoor zijn nog een twintigtal kaarten verkrijgbaar.
Omdat de Gentse Feesten zoals we deze gewoon zijn niet kunnen doorgaan, brengen we ze graag (kleinschalig) naar Zwijnaarde. We plannen gedurende deze tien dagen in totaal vijf voorstellingen op vijf verschillende momenten. Voor elk wat wils!
Neem zeker eens een kijkje via: www.nieuwemelac.be voor alle informatie omtrent de voorstellingen en het bestellen van tickets.

Bereikbaarheid

Wij blijven gedurende de periode van sluiting bereikbaar voor vragen, reservaties, annulaties… Dit per mail: reserveren@oczwijnaarde.be of via telefoon: 0471 82 42 65.