Taxi Taxi ! op 1 oktober


Deze topper van Ray Cooney stond jarenlang onafgebroken in het Londense West End. Het Farcetheater brengt deze voorstelling in een plezante jaren ’70-sfeer met een Vlaamse topcast. De regisseur van dienst is Tegen De Sterren Op-acteur Chris Van Espen.

In deze knotsgekke komedie staat taxichauffeur John (Sébastien De Smet) centraal. John leidt al jaren een succesvol, maar vermoeiend dubbelleven. Hij heeft een vrouw in Sint-Amandsberg (Christel Domen), een in Destelbergen (Katja Retsin) en bijkomend en héél strak uurrooster. Maar na een stom accident dreigt zijn geheim aan het licht te komen.

Samen met zijn bemoeizieke buurman Stan (Peter Van Asbroeck) komt John in een wespennest terecht van nieuwsgierige wijkagenten (Chris Van Espen & Anthony Van Caeneghem), twee steeds meer geërgerde vrouwen, de pers en een flamboyante bovenbuur (Donaat Deriemaeker) die om de haverklap binnenvalt!

Daar komen uiteraard hilarische misverstanden en slaande deuren van!

Vrijdag 1/10/2021 – 20:00 – Taxi Taxi! – Farce Theater – € 16