Gewijzigde tarieven vanaf 18/04/2022


Het zal u niet ontgaan zijn dat de prijzen van zowat alles de hoogte ingaan. Gezien de kosten ook voor ons blijven stijgen, zien wij ons genoodzaakt deze stijgende kosten door te rekenen in onze gebruikskosten. Deze nieuwe tariefkaart kan u hier terugvinden.
Wij maakten van de gelegenheid gebruik om eveneens onze drankprijzen voor onze servicepunten (het vaste aanbod in elke zaal) te actualiseren. U vindt onze gewijzigde drankenprijzen hier.
Graag willen we ook nogmaals de aandacht vestigen op het correct doorgeven van de benodigde zaken (borden, bestekken, licht, geluid, beamer…). U kan uw extra’s doorgeven tot 7 dagen voor de start van uw event. Ook uw drankenbestelling doorgeven kan tot 7 dagen vooraf. Mogen wij met aandrang vragen dit tijdig in orde te brengen. Alvast bedankt daarvoor!
Indien u vragen heeft omtrent onze gewijzigde tarieven, mag u ons steeds contacteren via: reserveren@oczwijnaarde.be.