Intiem concert – zaterdag 27 januari 2024


In de programmatie van Nieuwe Melac hoort ook altijd een intiem concert, waarbij enkele veelbelovende kleinkunstenaars in een intieme setting, omringd door het publiek op het podium, een heel persoonlijke performance geven. Plaatsen zijn dan ook beperkt.

 Anouk Turnock

Zij zingt in het Engels (eigen) liedjes over dit en over dat. Zij is ook een beetje Engels. Is ook een beetje hier en een beetje daar. ’t Is niet alleen met gitaar en met stem te doen, tegenwoordig wordt ze ook bijgestaan door een contrabas, zaag en een extra gitaar…

Johannes Wannyn

Johannes Wannyn kent u misschien als gitarist en zanger bij Old Salt, Strograss, People in Houses of het KleinkunstKollektief. In 2012 bracht hij met een EP voor het eerst eigen Nederlandstalig werk uit en hij werd derde tijdens de Nekka-wedstrijd in 2014. Na een aantal jaren focus op andere projecten werd de ‘goesting’ groot om opnieuw een meer persoonlijk verhaal te vertellen. Vanaf 2021 leerde hij claw-hammer banjo spelen en hij schreef op een aantal maanden tijd minstens één toekomstige plaat bijeen. Solo of met band band spreidt hij een warm muzikaal deken, waarin de grote en kleine verhalen van het leven zich graag laten vertellen. Heel persoonlijke en maatschappijkritische teksten staan centraal, steeds door een filosofische bril en met humor. Wannyn stelt vragen en brengt een ode aan de twijfel.

zaterdag 24 januari 2024– 20:00 – Intiem concert – €20 (UitPas 4€)